Νέα
Πληροφορίες

Iacovou Brothers (Development) Ltd
2, Socratous Street, 40140 6301, Larnaka Cyprus

PHONE > +357 2425777 

FAX > +357 24650051

sales@iacovoudevelopment.com

08/12/2014
espressamente_1
Νέα Αφιξη !!!

Epressamente illy! Επιτέλους και στη Λάρνακα! Μετά από αρκετή αναμονή και με μεγάλο ενθουσιασμό από την ευρύ κοινότητα το espressamente illy εγκαινιάστηκε φέτος το καλοκαίρι.  Μετά από μια επιτυχημένη διετία στο My Mall Λεμεσού και μετά από ώριμη σκέψη και προσεκτική διαδικασία επιλογής, οι ιδιοκτήτες κατέληξαν τελικά στην απόφαση το espressamente illy να εγκατασταθεί στο πολυτελές Τέσσερα Φανάρια της Iacovou Brothers Development.

Σε μια ιδανική τοποθεσία στην πιο δημοφιλή παραλία Φοινικούδες στη Λάρνακα το espressamente illy δίνει στους πελάτες του την ευκαιρία να απολαύσουν τον υπέροχο καφέ του καθώς και μια μεγάλη ποικιλία από γαστρονομικές γεύσεις.

230 καφετέριες σε 34 χώρες, οι espressamente illy καφετέριες βρίσκονται στις πιο σημαντικές πόλεις στον κόσμο, κυρίως σε αεροδρόμια, εμπορικά κέντρα και σε πολυσύχναστες δημοφιλείς περιοχές.

Οι λάτρεις του Ιταλικού καφέ μπορούν να απολαύσουν πλέον τον καφέ τους και εκτός Ιταλίας στο υπερπολυτελές Τέσσερα Φανάρια στην πανέμορφη παραλία Φοινικούδες της Λάρνακας. Το espressamente Illy είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα μέρος όπου απλώς μπορείς να απολαύσεις τον espresso σου. Δίνει την δυνατότητα στον επισκέπτη να νιώσει την υπέροχη φιλοξενία του και να χαλαρώσει με την θετική ατμόσφαιρα απολαμβάνοντας ταυτόχρονα την εξαιρετική θέα της παραλίας.

espressamente_1espressamente_2espressamente_pic