Εταιρεία
Η εταιρεία Iacovou Development είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους των μοναδικών ιδιοτήτων .
 
H Iacovou Development δεν αποτελεί μόνο μία από τις κορυφαίες εταιρείες ανάπτυξης, αλλά είναι επίσης το όνομα πίσω από τα πιο αναγνωρισμένα Έργα πολιτικής μηχανικής , οικιακά και εμπορικά Έργα στο νησί.
 
Η Iacovou Development διαθέτει την επαγγελματική τεχνογνωσία για τη διαχείριση Έργων από την αρχή μέχρι το τέλος συμπεριλαμβανομένης της αγοράς γης, τον διορισμό των καλύτερων αρχιτεκτόνων,  την εκτέλεση και παρακολούθηση των Έργων με τους Εργολάβους και την επίβλεψη έως την τελική παράδοση. Οι διαδικασίες και οι πρακτικές που ακολουθούνται είναι σύμφωνες με τα διεθνή πρότυπα. Το να είσαι μέρος του ISO 9002 της εταιρείας Iacovou Development  είναι δεδομένη και η παροχή υψηλής αξίας προϊόντων.
 
Από το 1997, η εταιρεία Ιacovou Hellas, δραστηριοποιείται στον τομέα της ανάπτυξης ακινήτων στην Ελλάδα και έχει ολοκληρώσει με επιτυχία πολλά Έργα στην Αθήνα .
 
 
Είμαστε περήφανοι να αναφέρουμε ότι από την 18η Σεπτεμβρίου του 2006 η εταιρεία Iacovou Development είναι η πρώτη εταιρεία με έδρα την Κύπρο η οποία έγινε μέλος του Συνδέσμου Επαγγελματιών της International Property (AIPP).
 
 
 
Η εταιρεία είναι μέλος του ομίλου Ιακώβου Group, ένας από τους μεγαλύτερους Ομίλους Εταιρειών στην Κύπρο, που είναι ευρέως αναγνωρισμένη ως η κορυφαία ομάδα κατασκευών που έχει ολοκληρώσει με επιτυχία μερικά από τα πιο σημαντικά Έργα Πολιτικής Μηχανικής, οικιστικών και εμπορικών Έργων .
 
Ο συνδυασμός της οικονομικής ισχύος του ομίλου, η τεράστια εμπειρία κατασκευής, η εμπειρία των ακινήτων και οι εκτεταμένες σχέσεις της βιομηχανίας να δημιουργήσει μια ισχυρή θέση από όπου η εταιρεία Iacovou Development μπορεί να εξερευνήσει μοναδικές ευκαιρίες και να δημιουργήσει αξία στην Κύπριακή αγορά ακινήτων.
 
Έχουμε  ισχυρό όνομα για την ανταγωνιστικότητά μας και την αξιόπιστη εκτέλεση όλων των Έργων που αναλαμβάνουμε . Αυτό επιτυγχάνεται μέσω των εξειδικευμένων εμπειριών της ομάδας μας σε συνδυασμό με τους καλύτερους αρχιτέκτονες,  την υψηλή ποιότητα σε πρότυπα, την αμείλικτη προσοχή στη λεπτομέρεια και την αποκλειστική εστίαση στον πελάτη ουτως ώστε να εξασφαλίζει την ικανοποίηση του. Όλα αυτά είναι η εγγύηση για τα Έργα της Iacovou Development. Φιλοδοξία και στόχος μας είναι η παράδοση του Έργου στα χρονικά πλαίσια που επιβάλλεται και συνάμα η εξαιρετικής ποιότητας εργασία που γίνεται.
 
 
Ανθρωποι
 
Το προσωπικό της ομάδας μας είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό μας στοιχείο. Για τον λόγο αυτό  επενδύουμε χωρίς δισταγμό στην ομάδα μας. Είμαστε δεσμευμένοι να διατηρήσουμε μια ομάδα με την πειθαρχία σε συνδυασμό με την ακεραιότητα και τον επαγγελματισμό που έχει τα κατάλληλα προσόντα και τη στάση απέναντι σε όλους τους  πελάτες .
 
 
 
Αξίες
 
Βασιζόμενοι σε μια οικογενειακή κληρονομιά, που στηρίζεται στο σεβασμό, την ακεραιότητα, την αξιοπρέπεια, τη δικαιοσύνη, τη σκληρή δουλειά και τιμιότητα θα συνεχίσουμε την  ενεργή διαχείριση που καθοδηγείται από ισχυρές αξίες. Ενεργώντας με ακεραιότητα και με γνώμονα την καρδιά λειτουργούμε και συμπεριφερόμαστε σε όλες τις επιχειρηματικές μας προσφορές .
 
Έχουμε διαφυλάξει το ισχυρό μας όνομα στον κλάδο και την κοινωνία γενικότερα, ως επαγγελματίες, ως αξιόπιστη και πολύ σεβαστή εταιρεία όλα αυτά τα χρόνια και είναι μια κορυφαία προτεραιότητα για εμάς να συνεχίσουμε να το κάνουμε στα επόμενα χρόνια . Πρέπει λοιπόν, να συνεχίσουμε να διατηρούμε τα υψηλά ηθικά πρότυπα που θέσαμε και να συμμορφωνόμαστε με όλους τους σχετικούς νόμους και κανονισμούς πλήρως.
 
 
 
Yπηρεσίες 
 
 
Υποστήριξη Ομάδα Συντήρησης 
 
Αυτή η ομάδα αποτελείται από έναν αριθμό εξειδικευμένων επαγγελματιών, οι οποίοι σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος μπορεί να προκληθεί, μπορούν να ανταποκριθούν άμεσα. Αυτή η ομάδα αποτελείται από ελαιοχρωματιστές, οικοδόμους, υδραυλικούς, πελεκάνους, ηλεκτρολόγους ή άλλους τεχνίτες και είναι έτοιμοι για οποιαδήποτε  επίλυση ατυχημάτων που μπορεί να συμβούν.
 
Συντήρηση Κήπου :
 
Εμείς στην εταιρεία Iacovou Development  μπορούμε  να επιβεβαιώσουμε ότι παρέχουμε υπηρεσίες καλά εκπαιδευμένης και εξοπλισμένης ομάδας της οποίαςπροσφέρονται και υπηρεσίες κηπουρικής, έτσι ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας με την καλύτερη δυνατή επαγγελματική εξυπηρέτηση . Η ομάδα μας είναι σε θέση να διαθέτει προσωπικό που να φροτνίζει το γρασίδι / τον κήπο σας σε εβδομαδιαία βάση.  Επίσης, να προτείνει εισηγήσεις και βελτιώσεις. Αυτή η υπηρεσία προσφέρεται για 12 μήνες το χρόνο.
 
Συντήρηση Πισίνας :
 
Στην Iacovou Development μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι όποτε αποφασίσετε να κολυμπήσετε, μπορείτε να το πράξετε, άσχετα με την εποχή ή την χρονική περίοδο, την ημέρα ή την ώρα. Είναι καθήκον μας να διασφαλίσουμε ότι το νερό της πισίνας σας είναι πεντακάθαρo και ασφαλή όλο το χρόνο .
 
Επαγγελματική Υπηρεσία Καθαριότητας :
 
Στην Iacovou Development  μπορούμε να αναλάβουμε την καθαριότητα της οικίας σας σε τακτική βάση ή εβδομαδιαία /  δεκαπενθήμερο / μηνιαία ή πριν την άφιξή σας ή / και αμέσως μετά την αναχώρησή σας . Η Υπηρεσία καθαριότητας της εταιρείας μας περιλαμβάνει επίσης κάθε υπηρεσία πλυντηρίου που μπορεί να απαιτήθεί σε περίπτωση που έχετε καλεσμένους . Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες προσφέρονται ώστε να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη .
 
Οι υπηρεσίες αυτές προσφέρονται σε όλους τους αγοραστές μας, αλλά από τις δικές σας ατομικές ανάγκες εξαρτάται αν τις επιθυμείτε. Δεν είναι υποχρεωτική . Άρα είναι εξ ολοκλήρου δική σας επιλογή αν θα επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες μας  ή να κάνετε άλλες ιδιωτικές συμφωνίες .
 

 

Οι στόχοι μας

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε την αρμονία μεταξύ των ανθρώπων, του περιβάλλοντος και της τεχνολογίας μέσω της βιώσιμης ανάπτυξης στον τομέα των κατασκευών

H Iacovou Development θα παραμείνει μία από τις κορυφαίες εταιρείες ανάπτυξης κτιρίων στην τοπική αγορά και σε επιλεγμένους τομείς προϊόντων, όπως κατοικιών, γραφείων, καταστημάτων και άλλων επιλεγμένων τύπων αναπτυξιακών έργων. 
 
Να συνεχίσει και να κατακτήσει την πράσινη βιομηχανική ανάπτυξη και αειφορία με σύνεση, περιβαλλοντική συνείδηση και πάντα στα πλαίσια της επαγγελματικής ασφάλειας και υγείας.
 
Η πρόσληψη, ανάπτυξη και διατήρηση ικανού προσωπικού προκειμένου να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα. 
 
Να είναι σε θέση να παίρνουν τις  σωστότερες αποφάσεις μετά από προσεκτική έρευνα στον τομέα επενδύσεων.
long_banner
ΓΙΑΤΙ IACOVOU DEVELOPMENΤ
Η εταιρεία Iacovou Development Ltd διατηρεί υψηλό προφίλ στην αγορά ανάπτυξης ακινήτων Κύπρου.
 
Είναι αναγνωρισμένη για  γνωστά και σημαντικά εμπορικά έργα της χώρας καθώς και οικιστικά. Είναι μία από τις κύριες εταιρείες ανάπτυξης ακινήτων στη χώρα. Το πεδίο εφαρμογής και το εύρος των προκλήσεων που μπορούν να αντιμετωπιστούν με επιτυχία είναι απεριόριστα.
 
Δεδομένου του ότι η εταιρεία Iacovou Development είναι μία από τις εταιρείες που ανήκουν στον όμιλο Iacovou Group, έχει την ευχέρεια να δέχεται υπηρεσίες από όλες τις επιχειρηματικές  εταιρείες του ομίλου για την πλήρη επιτυχία του οποιουδήποτε Έργου. Με την συνεργασία του ομίλου εταιρειών Iacovou Group επιβεβαιώνουμε την ικανότητα επίτευξης οποιουδήποτε στόχου.
 
Το εύρος της τεχνογνωσίας της εταιρείας γίνεται ιδιαίτερα εμφανή σε μεγάλα Έργα, όπου η ικανότητα να συντονίσει κάθε πτυχή πχ την αγορά γης, τον διορισμό των καλύτερων αρχιτεκτόνων, τις υποδομές, την κατασκευή, την τελική επεξεργασία, την επίβλεψη του Έργου και την τελική παράδοση είναι εφικτά.